Bruidsbloemen

De trouwdag − voor velen de mooiste dag van hun leven. Het bruidspaar doet er alles aan om die dag zo onvergetelijk mogelijk te maken. De juiste uitnodiging, de mooiste locatie, de beste vrienden, een geweldige jurk. Daar past alleen het mooiste bruidsboeket bij!

 

Of het nou gaat om een mooi bruidsboeket, corsages, een passend autobloemstuk, of een versiering voor uw trouwlocatie of feestlocatie, alles krijgt evenveel aandacht. Bloemen maken ‘de dag’ nog persoonlijker voor u en zullen bij jullie gasten een unieke herinnering zijn aan deze bijzondere dag. Samen met Karin bepaalt u hoe de bruidsbloemen op de grote dag er uit moet komen te zien.

Onderstaand treft u een prachtige impressies van bruidsbloemen wat Karin in de afgelopen jaren voor verschillende enthousiaste bruidsparen heb mogen verzorgen. Laat u verassen door alle mogelijkheden die er zijn. Klik op een van de onderstaande afbeeldingen om het fotoalbum te openen!

Fotoalbum Bruidsbloemen

 

Mocht u naar aanleiding van mijn bovenstaande werk geïnteresseerd zijn in een vrijblijvende afspraak neem dan contact op via de contactpagina en ik plan direct een afspraak met u! Dat kan zoals u wilt ook in de avonduren of in het weekend plaatsvinden.