Evenementen

Geeft u een feest, organiseert u een congres of een evenement? Met onze exclusieve bloemdecoraties wordt iedere gelegenheid een succes! Voor de finishing touche van uw evenement ontwerpt Karin Bunnik Plantaardige Vormgeving bloemdecoratie op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen, gelegenheid, enz. Bloemen geven een ruimte een extra dimensie en is daarmee zeker een meerwaarde voor uw evenement.

 

Trouw-en feest locatie

U   wilt meer sfeer krijgen op uw trouw-en feest locatie? Karin Bunnik Plantaardige Vormgeving kan dit voor u verzorgen. Te denken aan: statafeldecoratie en dinertafeldecoratie. Maar ook algemene bloemversiering zoals mooie vazen vol met prachtige bloemen kan een feestzaal veel meer sfeer geven. Er is heel veel mogelijk, een paar andere suggesties:

  • Binnenkomen door een mooie bloemenboog
  • Trouwtafel gedecoreerd met romantische vaasjes
  • Mooie eyecatchers bij de entree of midden in de zaal
  • Zuilen met vazen vol met prachtige bloemen
  • Podium versiering
  • Mooie vaas met bloemen op kadotafel en of bij het gastenboek
Product styling

Staat u met uw bedrijf en of product op een beurs? Karin Bunnik Plantaardige Vormgeving maakt graag voor u een ontwerp van een stand naar u wensen! Te denken aan bedrijfskleuren, logo maar ook een thema kan volledig worden doorgevoerd in alle bloemdecoraties. De stand of creaties hebben altijd iets speciaals en zal dan ook extra opvallen.

Fotoalbum Evenementen

Mocht u naar aanleiding van mijn bovenstaande werk geïnteresseerd zijn in een vrijblijvende afspraak neem dan contact op via de contactpagina en ik plan direct een afspraak met u! Dat kan zoals u wilt ook in de avonduren of in het weekend plaatsvinden.