Profiel

Mijn naam is Karin Zandijk-Bunnik(1980), ik ben een creatieve, enthousiaste vrouw, met een grote passie voor bloemen! In 2005 ben ik gestart met “Karin Bunnik Plantaardige Vormgeving”. Ik zet me voornamelijk in als freelance bloemarrangeur bij verschillende bedrijven in de bloemen- evenementenbranche. De werkzaamheden zijn het decoreren van feesten en partijen met bloemen en meubilair, te denken aan jubilea van bedrijven, diverse diners, sfeervolle bruiloften etc.

Naast het freelancewerk verzorgt ik ook zelf diverse bloemdecoraties voor de zakelijke en particuliere markt. Onder andere florale objecten, bruidsbloemen en rouwbloemen. Dat zorgt voor veel afwisseling in opdrachten mijn vak ook zo leuk maakt! Met mijn werk als bloemarrangeur wil ik bloemwerk graag een persoonlijke touche geven. Iedere eyecatcher of ander bloemwerk wordt aangepast aan de gelegenheid, het seizoen en de persoonlijke smaak. Ik werk vanuit mijn eigen bloembinderij en er wordt uitsluitend gewerkt met de beste kwaliteit bloemen, met daaraan gekoppeld een persoonlijke dienstverlening.

Als freelance bloemarrangeur ben ik flexibel en kan ik mijn werk goed combineren met mijn andere werkzaamheden en mijn gezin.

Vriendelijke groet,
Karin Zandijk – Bunnik