Rouwbloemen

Waarschijnlijk bezoekt u deze website op dit moment omdat u opzoek bent naar een gepaste bloemdecoratie voor de uitvaart van uw dierbare. Karin wil u hier graag bij helpen, om uw verdriet of medeleven te uiten en te ondersteunen door het tastbaar te maken,… Rouwbloemen zijn daarvoor uitermate geschikt. Vooral als zo’n rouwbloemstuk iets persoonlijks heeft, waardoor het goed past bij de overledene, of bij de gevoelens die u zelf wilt uitdrukken. Naast het verzorgen van diverse rouwbloemen voor op de kist kan Karin ook de kerk of crematorium in gepaste stijl aankleden.

 

Onderstaand treft u een impressie van rouwbloemen wat Karin in de afgelopen jaren heb mogen verzorgen. Klik op een van de onderstaande afbeeldingen om het fotoalbum te openen!

Fotoalbum Rouwbloemen

 

 

Mocht u naar aanleiding van mijn bovenstaande werk geïnteresseerd zijn in een vrijblijvende afspraak neem dan contact op via de contactpagina en ik plan direct een afspraak met u! Dat kan zoals u wilt ook in de avonduren of in het weekend plaatsvinden.