Workshop op Locatie

Een vrijgezellenfeestje, een surpriseparty, kinderfeestje of wilt u gezellig met uw eigen vriendinnen of collega´s een middag of avond creatief bezig zijn, dan kan Karin Bunnik Plantaardige Vormgeving wat voor u betekenen.

Plantaardige Vormgeving zegt het al. Iets creëren met plantaardig materiaal. Er is zoveel mogelijk en mensen willen graag iets creëren waar ze trots op kunnen zijn….

Karin Bunnik Plantaardige Vormgeving bied u de mogelijkheid om te bloemschikken in uw eigen ambiance. De gehele workshop wordt met u samengesteld, waarin Karin het creatieve gedeelte op zich zal nemen. Karin Bunnik Plantaardige Vormgeving neemt alles mee inclusief werkgerei (tafels en stoelen niet). Eventueel arrangeert Karin het bloemwerk van te voren zodat u weet wat u gaat maken. Er zijn verschillende thema’s waaruit u een keuze uit kunt maken, afgestemd op het seizoen. Tijdens de workshop worden diverse technieken uitgelegd. Zo bouwen we stap voor stap de creatie tot een mooi eindresultaat!

 

 

Volwassenen:

Minimum aantal deelnemers voor een workshop is 8 personen. Prijs is afhankelijk van de keuze van het arrangement. Gemiddeld zijn de workshops € 30,00 per persoon en eenmalig € 60,00 euro incl. BTW. (Er wordt een kilometervergoeding aan extra kosten gerekend als de locatie van de workshop zich buiten Lansingerland, Pijnacker of Nootdorp bevind).

Kinderfeestje:

De bloemschikactiviteit is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar in een groep van 6 tot 15 kinderen. Prijs is afhankelijk van de keuze van het arrangement. Gemiddeld zijn de workshops € 12,50 per kind en eenmalig € 40,00 euro incl. BTW. (Er wordt een kilometervergoeding aan extra kosten gerekend als de locatie van de workshop zich buiten Lansingerland, Pijnacker of Nootdorp bevind). De kinderen zijn ongeveer één uur bezig exclusief voorbereidingen en opruimen. Het is voornamelijk gezellig onder elkaar met de kinderen. Karin beschikt over veilige schaartjes. De jarige job krijgt een leuk cadeautje van Karin Bunnk Plantaardige Vormgeving.

Bij de workshop zit het volgende inbegrepen:

  • De basis ondergrond. Te denken aan een schaal, vaas of frame
  • Bloemen en blad, planten, e.d.
  • Bijmaterialen zoals binddraad, lint e.d.
  • Werkgerei is voor iedereen aanwezig (wie dit wenst mag uiteraard zijn eigen mesje meenemen.)

Mocht u naar aanleiding van mijn bovenstaande werk geïnteresseerd zijn in een vrijblijvende afspraak neem dan contact op via de contactpagina en ik plan direct een afspraak met u! Dat kan zoals u wilt ook in de avonduren of in het weekend plaatsvinden.